sâmbătă, 15 februarie 2014

Conspiratiile

Conspiratiile astea sunt niste escrocherii supradimensionate . Pur si simplu sunt create in scop propriu , si pentru manipulare tot pentru scop propriu . Ce chestii spun ei ca , vor sa arate adevaraul oamenilor , e o prostie , chiar daca in unele privinte au dreptate , insa ei isi aleg adevarul foarte atent , acesta fiind mereu in favoarea lor .
Unii spun ca Illuminati , Masonii sau Franco-Masonii etc sunt secte si cultul lor sunt oarecum nebun , prin ceea ce vor sa stransmita . Se spune ca Masonii ar fi Illuminatii , insa fiecare crede ce vrea pana la urma . Ei eu anumite interese de natura politica sau chiar spirituala (nimeni nu stie ) , din punctul meu de vedere e o prostie . Noi suntem de vina ca suntem asa de influentabili de acesti "mari conspirationisti " care ne manipuleaza cum vor muschiusorul lor . E adevarat ce se vorbeste , sau cel putin asa vreau eu sa cred ca conspirationisti , si secte sunt peste tot , si sunt undeva sus in putere de ne controleaza ca pe niste papuse . Noi oameni buni ar trebui sa deschidem dracului ochii( scuzati expresia ) deoarece s-ar putea sa vina o vreme foarte grea pentru tot globul . Sunt mii de secrete mai ales in S.U.A acestia fiind ingropate si nimeni nu le stiu . FMI-ul ne controleaza Romania  , profitand de faptul ca suntem niste prosti , si ca pentru prostiile si furaciunile ale unor oameni foarte "importanti" ai Romaniei , trebuie toti sa fim manipulati si pusi la plata .
Asta e  lumea in care traim si imi pare rau ca nu pot sa mai discut pe tema asta pentru ca nu prea e accesibila , dar sper sa va fi deschis cateva portite cum semne de intrebare de acolo din capul vostru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu