duminică, 25 august 2013

Vina -_-

Este normal ca Vina sa intervina in viata noastra? Aceasta intrebare m-a pus pe ganduri de ceva timp. Vina e un lucru normal ce se iveste in viata noastra dar cateodata ne poate distruge . Vinovatia ia controlul asupra noastra si ne distruge din interior , incet , incet. Dar corect ar fi daca chiar am fi vinovati nu ca vinovatia sa existe doar in capul nostru. Sunt sigura ca multi dintre voi v-ati simtit vinovati la un moment dat . Stiu e un sentiment groaznic, dar vedeti partea buna a lucrurilor , ea va invata sa nu mai faceti greseli in viitor. Cand va simtiti vinovati , incercati sa gasiti intentiile bune pentru care a-ti facut acea ,,greseala" si stati cu zambetul pe buze , incercati sa uitati de ea , pentru ca greselile se fac in continuu inconstiente , dar acestea se produc numai ca noi sa putem evolua psihic , fizic si spiritual. E o intreaga nebunie. Ca sa te salvezi din vinovatie trebuie sa o infrunti exact ca teama . Vinovatia e un lucru complicat si e si mai complicat cand incepe sa ne distruga .
Cum faci sa iti indrepti greseala?
Greselile sunt facute cu un motiv  , asa ca nu trebuie indreptate. Ele ne invata ceva , nu trebuie sa le regretam , ci din potriva trebuie sa fim recunoscatori ca ne-au aparut in cale numai asa ne putem dezvolta si intrepta spre un nou tel al vietii. Cum se spune : Noi trebuie sa invatam din greseli.

Un comentariu:

  1. Ai dreptate. Si eu am facut ceva ce credeam initial ca e o greseala, dar acum ma simt mult mai bine ca nu am spus adevarul. Acum ma simt mult mai bine si ceea ce consideram a fi greseala, e o decizie foarte buna .

    RăspundețiȘtergere