luni, 9 septembrie 2013

Frica

Am inceput si acest subiect . Frica e o prostie din punctul meu de vedere pentru ca e produsa in mintea noastra. Noi oamenii avem acest prost obicei de a ne incarca cu ganduri prostesti si nelalocul lor . In fine asta-i natura umana si trebuie sa ne obisnuim cu ea . Frica este buna pentru noi , pentru ca ne face mai puternici , ne pregateste pentru o viitoare intamplare. De multe ori e in van aceasta frica , dar ea e productiva din perspectiva mea .
Cateva sfaturi pentru a va controla frica :
In primul rand trebuie sa o recunoaste-ti frica , si sa o discutati , sa meditati asupra ei , asa obisnuindu-va cu ideea ca aveti o frica .
In al doilea rand , trebuie sa o acceptati ca pe o parte din voi , sa acceptati faptul ca traiti cu aceasta frica si sa o lasa-ti sa fie in continuare in capul vostru . Spun asta pentru ca trebuie sa o lasati da va domine pentru a vedea cum se simte cu adevarat numai asa o puteti cunoaste si mai bine . Daca face opusul , adica sa o negi , sa o urasti , sa o respingi si sa-ti fie ca un dusman , atunci ea se inclesteaza mai adanc in mintea si subconstientul tau.
Al treilea pas este sa va cumpatati , adica sa incercati sa o stapaniti atunci cand vrea sa isi faca ,,treaba" . Este greu dar nu mai asa incepi sa o controlezi.
Daca veti incerca sa vorbiti despre ce vi se intampla o sa fie mai bine . Trebuie sa aveti incredere in propria persoana pentru ca numai asa poti controla sau chiar invinge teama pe care o ai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu