joi, 6 iunie 2013

Oricine se intreaba despre orice.

Oricine are anumite neclarificati pe care il fac sa o ia razna cateodata. Fiecare dintre noi avem cate o intrebare ce hiberneaza in adancul mintii noastre si a subconstientului. Pentru a vindeca aceasta enervanta si stresanta boala ce sta imprimata in minte ca un tatuaj trebuie sa te asiguri in primul rand ca iti pui intrebarea corecta si de ce.
.
Trebuie sa fii sigur de ceea ce vrei sa afli si vei afla. Trebuie sa crezi ca vei descoperi ce vrei sa descoperi iar atunci totul va fi exact cum ai dorit.,,Cateoadata intrebarile sunt complicate si raspunsurile simple" spunea Dr. Seuss. Mare dreptate . Cateodata e bine sa avem incredere in noi indiferent ce vrem sa stim de la viata pentru ca daca noi suntem siguri pe noi insine atunci totul va fi exact cum am dorit. 
Spun asta pentru ca de multe ori lumea e nefericita de raspunsurile , rezultatele  pe care au venit in speranta de a ne satisface nevoia de raspunsuri, acestea fiind nefavorabile modului nostru de a gandi sau sunt cu totul diferite de ce vroiam noi sa aflam sa asteptam. Asta este pentru ca subconstientul nostru face ca lucrurile sa se intample , impingand in afara areei noastre impulsuri catre univers cum ar fi S.O.S-urile. Pur si simplu ce vrem sa aflam -il ascundem in subconstient iar ce vrem sa se intample(care poate sa fie cu totul invers) il blocam in minte , facandu-ne singuri aluzii, lasand ca adevaratul scop sa umble prin subconstient de nebun. De aceea aceste italniri neconfortabile cu destinul se produc.
- Bine......am deviat putin de la subiect.-
Tot ce ne dorim se intampla si stim si noi asta. De la cele mai neinsemnate dorinte pana la cele mai interesante intrebari incomode sau MISTERIOASE din adancul nostru enigmatic. 
Fiecare dintre noi  avem cate o intrebare ce hiberneaza in adancul mintii noastre si a subconstientului.
 Oricine are anumite neclarificati pe care il fac sa o ia razna cateodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu