sâmbătă, 20 iulie 2013

Atasament sau Iubire

Deobicei eu imi pun aceasta intrebare? Sunt Atasata de cineva sau il iubesc? De multe ori aceste sentinemente seamana foarte mult , dar si difera foarte mult. Atasamentul se caracterizeasa prin nevoia de cineva, care este prezenta si in Iubire, dar in schim Iubirea e un sentiment mult mai complex. Iubirea din punctul meu de vedere nu se poate explica. Si de asemenea este impartita in categorii: -Iubirea familista.
                -Iubirea neconditionata.
                -Iubirea realista
                -Iubirea dumnezeasca
                -Iubirea conectata ( cea dintre sufletele pereche)
Atasamentul fata de o persoana e in unele cazuri foarte buna , dar de cele mai multe ori impinge Universul sa ne revenim din starea asta de atasament si sa ne reintoarcem la noi. Pentru ca trebuie sa traim o viata , si sa urmam un destin. Asa daca ne atasam de o persoana deviem de la subiect, incepem sa-i influentam viata , deciziile si o deviem si pe ea de la destin. Atunci ceva cu un impact dureros se va intampla. Deci de obicei e bine sa nu ne atasam de o persoana foarte tare, pentru ca dupa aceea s-ar putea sa o pierdem. Mai bine privim detasat viata, lucrurile , oamenii , iubim , ne ingrijoram , respectam si asa mai departe pentru o persoana dar in asa fel incat sa nu o influentam prea mult sau poate deloc. Atasati-va mai intai de voi si de Dumnezeu , iar apoi destinul se va relua cum ar trebui defapt.

-Iubirea-

De atatea milioane de ani , indiferent de cine , ce , sau cum , oamenii s-au iubit. Poate nu asa cum trebuia dar s-au iubit. Iubirea nu poate fi definita , poate doar ca un sentiment, dar stiu ca Iubirea e cel mai complex pentru ca e compus din mai multe sentimente cum ar fi :ura, jelozia, ingrijorarea, ATASAMENTUL , uimire , speranta , si asa mai departe.
Iubirea dintre doi oameni , e foarte interesanta . De ce ei se iubesc? De ce sunt ei conectati unul cu altul? Nu pot explica dar e ceva asa de frumos si armonios , pacat ca nu multi au parte de asa ceva(inclusiv eu).Dar nu asta inseamna viata sa fii iubit de cineva , viata inseamna sa iubesti tu. Pe toata lumea. Nu ura , totul se intoarce inapoi . Daca daruiesti iubire , iubire vei primi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu