miercuri, 31 iulie 2013




 Daca a-ti auzit de chakra ve-ti sti acum care si cum sunt., . Chakra este un concept filosofic care se referă la vârtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiționale, ar exista în corpul uman. Deși există mulți susținători contemporani ai conceptului, din cauza naturii subtile a subiectului, știința modernă nu a dovedit existența sau inexistența chakrelor.
Omul comunică cu mediul înconjurător prin intermediul chakrelor. Ele asigură un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea în orice situație. Din fiecare chakra radiază un anumit număr de canale energetice („nadi”) cunoscute în tradiția yoghină sub numele de petale sau spițe energetice. Clarvăzătorii susțin adeseori că văd chakrele ca niște focare de lumină subtilă distinct colorate care au un număr diferit de petale, care pornesc dintr-un punct central.
Chakrele sau centrele energetice principale sunt șapte la număr, sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din creștetul capului până la baza coloanei vertebrale). <sursa wikipedia>
 Aura energetica a omului este campul energetic ce il inconjuara si interactioneaza cu alte corpuri ce poseda energie.
Noi putem observa aura , dar oamenii de obicei sunt invatati sa vada numai partea fizica a tot ce ne inconjuara ci nu si partea spirituala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu