marți, 9 iulie 2013

Cauzele sufletesti ale bolilor

Tocmai am citit un articol interesant. Era despre Cauzele Spirituale Ale Bolilor. V-as recomanda sa il cititi este foarte interesant. Chiar am invatat multe lucruri , doar dintr-un articol.
Pentru ca tot am deschis subiectul mi-ar placea sa va povestesc si eu putin din cate stiu.

-KARMA-

Cred ca toti au auzit de Karma. Da , este leagea universului , sau legea bumerangului. Se spune ca orice faci, se intoarce inapoi. Din propria experienta pot sa spun ca e adevarat , chiar daca la inceput nu credeam in asa ceva, acum gandirea mea s-a schimbat. Legea Karmei este principala lege pe care viata se bazeaza. Da!stiu este ingrozitor , pentru ca daca faci ceva rau , acel rau se va intoarce inapoi si chiar mult mai puternic .
Bolile , de obicei sunt declansate de anumite probleme interioare dar evolueaza cu ajutorul factorilor externi. De exemplu: un om este foarte suparat pentru ca sotia lui a murit. Nu mai are somn, nu mai are pofta de mancare, tot timpul este iritat , plange in fiecare zi cand ramane singur , adica s-a instalat depresia. Atunci cand o boala psihica sau chiar niste ganduri negativiste banale sunt instalate in subconstient si automat in minte , aura noastra sufera niste transformari negative. De multe ori transmite acele ganduri , iar Karma le intoarce sub forma unor boli. Pentru ca sufletul incepe sa se autodistruga cu ajutorul gandurilor nocive pe care le creem in subconstient , campul bionergetic devine slab scazand imunitatea , devenind foarte predispusi la anumite boli. Dar karma transmite inapoi acele vibratii pe care noi le-am avut si din cauza carora ne-am slabit aura , ajutandu-ne sa ne purificam sufletul . Deci barbatul o sa se imbolnaveasca la ficat sau fiere , sau chiar ochi . Daca el nu isi invata greseala , boala il va ucide , pentru ca cele trei elemente sa fie in armonie.
Defapt Karma nu e rea , ea doar incearca sa respecte sensul vietii, si acela este ca toate elementele din care fiinta noastra e creata sa fie in armonie si sa isi reia calea pe care trebuie sa o urmeze, adica DESTINUL.
De asemenea ne imbolnavim daca ne ingrijoram de o anumita boala. Daca uram , daca ne uram pe noi, daca dispretuim , invidieam , etc. Da este normal sa avem aceste sentimente , pentru ca suntem oameni , dar ele nu trebuie sa depaseasca o anumita masura.
Karmei i se potriveste foarte bine acest proverb : Dupa cum vei cultiva ,asa vei culege.
Fiecare boala vine la noi cu un motiv, ea trebuie sa ne invete ceva , sa ne aduca inapoi pe calea lui Dumnezeu , pe calea divina . Se spune ca daca IL iubesti pe Dumnezeu , vei fi ocrotit si chiar mai bine vei fi iubit.
Stiti care e remediul pentru toate bolilele . Iubirea. Iubiti pe toata lumea , chiar si dusmanii pentru ca asa ii poti privi de sus , cu inteligenta de cat sa-i urasti mai bine-i iubesti si in schimb vei fi iubit. Nu dispretui , iubeste . De asta am fost creati sa iubim.
Iubirea este singurul sentiment , pur dar si complicat, dulce dar si amar. Iubeste si vei fi iubit. Crede si se va indeplini. Iubirea e Acceptare. Acceptarea e Viata. Iar Viara e Destinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu